English
Начало Жури и процес Категории Номинации Регистрация Финалисти Партньори Контакти

Тук можете да заявите своето присъствие по време на церемонията по връчване на годишните награди на асоциацията за 2013 г.

Куверт /вкл. тристепенно меню, напитки/:
∙          За членове – 40 лв. с ДДС за всички, които са част от професионалната мрежа  One.bg и са заявили своята One.bg Club карта. Стандартната цена на куверта без карта е 65 лв. с ДДС
∙          За нечленове – 50 лв, с ДДС за всички, които са част от професионалната мрежа  One.bg и са заявили своята One.bg Club карта. Стандартната цена на куверта без карта е 80 лв. с ДДС.
Членове на асоциацията са всички, заплатили своя членски внос за 2013 г.

Когато направите своята регистрация и заплатите куверта /заплащането е по банков път, данните вижте ТУК/, ще получите на посочения от вас e-mail адрес, индивидуална покана, която трябва да разпечатате и да носите със себе си в деня на церемонията. Без тази покана няма да бъдете допуснати на събитието.

Ако желаете да резервирате място на церемонията само за себе си, можете да го направите чрез бутона Индивидуална регистрация. Ако желаете да резервирате места за себе си и своите колеги, можете да използвате бутона Фирмена регистрация.

С цел стимулиране на нетуъркинг между гостите на Церемонията,те ще бъдат настанявани на случаен принцип в залата.
Ако компанията ви регистрира 12 гости за Церемонията, те могат да бъдат настанени заедно на една маса, която ще бъде брандирана с името и логото на вашата компания.                                                                                                  Партньор©2021 bapm.bg. Всички права запазени.