English
Начало Жури и процес Категории Номинации Регистрация Финалисти Партньори Контакти
Добромира Манасиева
Добромира Манасиева е Директор Човешки ресурси на VIVACOM от април 2012. Към момента е съ-председател на Комитета по Човешки ресурси към Американската Търговска Камара в България.
Добромира има над 15 години опит в областта на управление на човешките ресурси, предимно в компании от телекомуникационният сектор и аутсорсинг индустрията.
Кариерата на Добромира започва през 1998 г. в отдел Човешки ресурси на международната компания Danone. Впоследствие се присъединява към екипа на Глобул при старта на втория мобилен оператор в България, където създава и въвежда новите политики и процедури.За времето Добромира натрупва и опит вуправление на ЧР в аутсорсинг дейности по техническа поддръжка и обслужване на клиенти в областта на ИТ като част от компаниите Sitel и IBM.
Преди да поеме дирекция Човешки ресурси във VIVACOM, през времето и в различните етапи на развитие на компанията, Добромира преминава през различни роли, включително и мениджър ЧР на Vivatel, който по онова време е най-новия мобилен оператор в страната.
В периода 2009-2012 във VIVACOM, Добромира е част от екипа, който печели 4 поредни престижни награди на БАУРЧР в различни категории – управление на промяната, възнаграждение и признание, управление на приемствеността и най-добро използване на социалните медии и технологии в ЧР.
Добромира има магистърска степен по Икономика и организация на труда към УНСС и в момента следва MBA по Международен мениджмънт към Universityof London.


©2019 bapm.bg. Всички права запазени.